Webteksten voor Centre for Business & Management

Webteksten schrijven Hogeschool UtrechtDe opleidingen van Hogeschool Utrecht bestaan uit verschillende modules die je ook los kunt volgen. Zo stappen studenten op elk gewenst moment in.

Ook kunnen zij gespreid of zelfs versneld studeren. Studeren in je eigen tempo dus. Hogeschool Utrecht vroeg schrijfservice.nl deze opleidingen en modules beter te profileren.

Websites en factsheets
De tekstschrijver van schrijfservice.nl zette zijn tanden in teksten voor websites en factsheets. Voor maar liefst 33 modules en 7 opleidingen. Het gaat om opleidingen van Centre for Business & Management (CBM), onderdeel van Hogeschool Utrecht dat opleidingen en trainingen verzorgt voor professionals die verder willen groeien in economie en management.

“In een sneltreinvaart vertalen en verbeteren”
De reactie van Hogeschool Utrecht? “Wat voor ons een mega klus was, bleek voor Sander ‘peanuts' te zijn! Althans zo kwam het over. In een sneltreinvaart wist hij factsheets te vertalen en te verbeteren. Er zijn maar weinig die zo snel de 'fine shades' en 'subtekst' in taal begrijpt en kan vertalen. Een samenwerking met Sander is echt aan te raden!” 

 Webteksten schrijven voor Hogeschool Utrecht

Meer weten? Mail webschrijver Sander Ruijsbroek!