Milieujaarverslag verzorgen voor Aegon

18 januari 2017

Tekstschrijver Rotterdam schrijft milieujaarverslag voor Aegon Den HaagVoor de derde keer op rij schakelt Aegon de tekstschrijver van schrijfservice.nl in om een helder milieujaarverslag te schrijven. 

In dit jaarverslag vertelt de financieel dienstverlener over behaalde milieuprestaties in 2016. Het moet weer een helder verhaal worden dat bovendien prettig leesbaar is. Naast alle teksten schrijven en redigeren, adviseert de tekstschrijver van schrijfservice.nl over toonzetting, stijl en opmaak. 

Tevreden 
Over de vorige milieujaarverslagen is Aegon zeer te spreken. “schrijfservice.nl heeft ons uitstekend geholpen met ons milieujaarverslag,” vindt Richard Philippi, specialist Facilitair Bedrijf bij Aegon. “Tekstschrijver Sander Ruijsbroek is een prettig persoon in de omgang, heeft weinig woorden nodig, werkt snel, is doortastend én levert op tijd.”

Over Aegon
Aegon voelt zich verantwoordelijk voor financiële bewustwording van mensen. Daarom helpt de dienstverlener wereldwijd zo’n veertig miljoen klanten met oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer.